İYİ PARTİ HEYETİNDEN ODAMIZA ZİYARET

26 ŞUBAT 2024

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Sebahattin Saraç, Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ali ATEŞ, Torul Belediye Başkan Adayı Ergin Çubukçu ve Parti Yöneticileri ile birlikte odamızı ziyaret ederek, yürütmüş oldukları seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Parti heyetine teşekkür ederek, Bayrakla ve toprakla sorunu olmayan tüm siyasi partilere kapılarının açık olduğunu ifade eden GTOS Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ali ATEŞ'e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

Ticaret ve Sanayi Odasının kendilerinin evi Başkan İsmail Akçay'ın ise abileri olduğunu belirten İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Sebahattin Saraç ise nazik misafirperverliğiniz, değerli katkılarınız ve hoş sohbetiniz için sizlere ve tüm GTSO Meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Hepimiz bu şehri karşılıksız seven insanlarız. Bu şehre hizmet etmek için çabalıyoruz. İnşallah bu uğurda iş dünyamızın da desteği ile  güzel işler başaracağız dedi.