DOKA GENEL SEKRETERİ AKPINAR'DAN ODAMIZA ZİYARET

29 NİSAN 2024

19.04.2024 (Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı)DOKA Genel Sekreteri Kemal Akpınar, Gümüşhane Yatırım Destek Ofisi Sorumlusu Esra Tunç ve Proje Uzmanı Çağrı Tiktaş ile birlikte GTSO Başkanımız İsmail Akçay'ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında DOKA tarafından verilen destekler hakkında GTSO Başkanımız İsmail Akçay'a bilgilendirmede bulunan DOKA Genel Sekreteri Kemal Akpınar, yayınlanan destekler kapsamında şehrimiz için hangi projeler hazırlanabilir hususunda da görüş alışverişinde bulundu.

Değerli ziyaretleri ve vermiş olduğu bilgiler için DOKA Genel Sekreteri Kemal Akpınar ile beraberindeki heyete teşekkürlerini ileten GTSO Başkanımız İsmail Akçay, İlimizin Kalkınma Ajansı tarafından verilen destek ve hibelerden en üst seviyede yararlanması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Ancak bazen bizimde yetişmekte zorlandığımız alanlarda olabiliyor. Bu konuda işbirliğimizi en üst seviyede devam ettirmeli ve bizlerin gözünden kaçan alanlarda Ajansımızın desteği ile bu alanlarda en faydalı projeleri üretmeye ve şehrimize katma değer sağlamaya devam edeceğiz. İfadelerini kullandı.