GİAD (GÜMÜŞHANE GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ) ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

23 ŞUBAT 2012

Türkiye Sanayici ve İşadamları Konfederasyonu (TUSKON) çatısı altında Gümüşhane’de faaliyet gösteren Gümüşhane Genç İşadamları Derneği( GİAD) Başkanı Abdullah YAVUZ ve Yönetim Kurulu üyeleri Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKÇAY, Meclis Başkanı Turan TUĞLU ve Yönetim Kurlu Üyesi Elbeyi GERİN tarafından kabul edilen Gümüşhane Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah YAVUZ, Dernek Üyeleri Yusuf BÜYÜKBAYRAKTAR, Sinan ARTUN, Muhammet KÖLEOĞLU, Fazlı ATAK, Hüsnü Cemal KAANOĞLU, Hazmi BAYRAKTAR, Cihan ÜLKER, Alkan DURAKOĞLU,  İbrahim BAYRAKTAR katıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKÇAY Gümüşhane Genç İşadamları Derneği( GİAD) ‘ın  yeni yönetimine  hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi. Ortak paydanın insana hizmet ve Gümüşhane olduğunu ifade eden Başkan Akçay Gümüşhane’de esnafın sorunlarını çözmek adına herkesin taşın altına elini koyması gerektiği söyledi.  Bu gibi ziyaretlerin önemine değinen Akçay ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek GİAD ile birlikte Gümüşhane için her türlü güzel çalışmalarda yer almaktan mutlu olacağını söyledi.

GİAD (GÜMÜŞHANE GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ) ODAMIZI ZİYARET ETTİ. GİAD (GÜMÜŞHANE GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ) ODAMIZI ZİYARET ETTİ. GİAD (GÜMÜŞHANE GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ) ODAMIZI ZİYARET ETTİ.