GÜMÜŞHANE TICARET VE SANAYI ODASI İL KADIN GIRŞIMCILER İCRA KURULU VE İL GENÇ GIRIŞIMCILER İCRA KURULU BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCILIĞI SEÇIMLERINI YAPTI

25 ARALIK 2012

Gümüşhane ve Kelkit Ticaret ve Sanayi Odalarında 14.12.2012 tarihinde yapılan İl Kadın ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri seçimlerinin ardından 25.12.2012 tarihinde Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan seçimlerde İl Kadın ve İl Genç Girişimciler Kurulları Başkan ve Başkan Yardımcılığı seçimlerini yaptı.

İl Kadın ve Genç Girişimci İcra Kurulu üyeleri yaptıkları seçim gündemli ilk toplantılarında İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığına Aysun DALĞIÇ, Başkan Yardımcılığına Nazan KESKİNOĞLU, İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığına Kadir ÇAVUŞOĞLU, Başkan Yardımcılığına Ali TUNÇ seçildi.

İl Kadın ve Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri seçimin ardından
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKÇAY, Meclis Başkanı Turan TUĞLU, Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin UÇAR, İl Kadın ve Genç Girişimciler İçra Kurulu üyelerinin katılımı ile Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf MAYDA’yı ziyaret ettiler.

Gümüşhane Valisi Sayın Dr. Yusuf MAYDA İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MAYDA, bu kurullara seçilerek üstlenilen bu aktif rolün getirdiği sorumluluğun akıldan çıkarılmaması gerektiğini ifade etti. Katılımcı Yönetim bilinci ile Kadın ve Genç Girişimcilerin başarı öykülerinin üniversite öğrencileri ile beyin fırtınası yapılarak yaşanan deneyimlerin paylaşılması gerektiğini, Girişimci kurullarının yapacağı her faaliyete destek olacağını belirtti.