DOĞU KARADENIZ KALKINMA AJANSI İMALAT SANAYI MALI DESTEK PROGRAMI BILGILENDIRME TOPLANTISI

16 OCAK 2013

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından teklif çağrısına çıkılmış bulunan İmalat Sanayi Mali Destek Programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı İsmail AKÇAY Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı İmalat sanayi Mali Destek programından KOBİ niteliğindeki, kar amacı güden ve imalat sanayi alanında faaliyet gösteren gerçek ve tüzel kişilerin yararlanabileceğini belirtti.

Toplantıya gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmail AKÇAY devletin sağlamış olduğu 400.000-TL’ye kadar hibe desteğinden faydalanabilmek için proje sunmak gerektiğine vurgu yaparak “Hedefimiz devletin bütün desteklerinden Gümüşhane İş Dünyasının fayda sağlamasıdır” dedi.