BU TÜR ORGANİZASYONLAR ŞEHRİMİZİN TANITIMI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

05 EKİM 2020

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından şehrimizde ilk defa yapılan Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonasında derece alan sporcuları tebrik eden Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonasının şehrimizde yapılmasından son derece memnun olduklarını aktararak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yeni tip koronavirüs kurallarına uygun bir şekilde şehrimizde gerçekleştirilen Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonasına 22 ilden 400'e yakın sporcunun katıldığını hatırlatan GTSO Başkanı İsmail Akçay; ''Şehrimizin tanıtımı için bu tür ulusal organizasyonların çok önemli olduğunu, şehrimizde gerçekleştirilen Türkiye Bisiklet Şampiyonasını da bu amaçla çok büyük bir önem sahip. 22 ilden 400'e yakın sporcumuz ve teknik ekibi elimizden geldiği en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Ben bir kez daha bu önemli organizasyonun şehrimizde büyük katkısı olan Gümüşhane Gençlik ve Spor il Müdürümüz Mücahit Atalay ve emeği geçen tüm kurum amirlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.''dedi.