GTSO BAŞKANIMIZ AKÇAY OSBÜK KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI

21 EKİM 2020

(21.10.2020)Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede,  Organize Sanayi Bölgeler Üst Kurulu  (OSBÜK)  Başkanı Memiş Kütükçü ve Karadeniz Bölgesinde faaliyet gösteren OSB Başkanlarının katılımıyla telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilen OSBÜK Karadeniz Bölge Toplantısına katıldı.

Karadeniz Bölgesindeki 57 OSB Başkanın katılımıyla gerçekleşen toplantıda söz alarak Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü'ye Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesinin durumu ile eksikleri  hakkında bilgi veren GTSO Başkanımız İsmail Akçay, ''Gümüşhane Organize Sanayi bölgemizin altyapısının modernizasyonu konusunda  acil desteğe ihtiyacımız var. Organize Sanayi bölgemizde kısmen bozuk olan yolumuz yapılan altyapı çalışmaları ile birlikte  iyice bozularak kullanılmaz hale gelmiştir. Yolumuzun modernizasyonu için desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca Gümüşhane Organize Sanayi bölgemizin eksiklerini daha önce bakanlığımıza iletmiştik. Belirtilen hususlarda da bakanlığımızın ve üst kuruluşumuzun desteklerini bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.