GARANTİ BANKASI MÜDÜRLERİNDEN GTSO BAŞKANIMIZA ZİYARET

02 KASIM 2020

Garanti Bankası Gümüşhane Şubesi Müdürü iken Samsun İli Bafra İlçesine atanan Nihat İbiş ile Garanti Bankası Gümüşhane Şubesi Müdürlüğüne yeni atanan Hüseyin Parlayan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Başkanımız İsmail Akçay?ı makamında ziyaret etti.

Veda ziyaretleri kapsamında GTSO Başkanımız İsmail Akçay?ı ziyaret eden Garanti Bankası Gümüşhane Şubesi eski Müdürü Nihat İbiş, GTSO Başkanımız İsmail Akçay?a Gümüşhane şube müdürlüğü görevi süresince vermiş olduğu değerli destekler için teşekkürlerini iletti. Garanti Bankası Gümüşhane Şubesi Müdürlüğüne yeni atanan Hüseyin Parlayan ise Gümüşhane iş dünyasının çatı kuruluşu olan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası ile Garanti Bankası Gümüşhane Şubesi ile kurulan bu güzel koordinasyonun daha da üst seviyelere taşınması amacıyla çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Ziyaret dolayısıyla Garanti Bankası müdürlerini odamızda ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Samsun İli Bafra İlçesine atanan Nihat İbiş?e şehrimizde vermiş olduğu değerli hizmetler için teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. GTSO Başkanımız İsmail Akçay ayrıca Garanti Bankası Gümüşhane Şubesi Müdürlüğüne yeni atanan Hüseyin Parlayana da yeni görevinde başarılar diledi.

Garanti Bankası Gümüşhane Şubesi Müdürlüğü'ne atanan Hüseyin Parlayan'a ve tayini çıkan Nihat İbiş'e yeni görevlerinde başarılar dilerim.