SGK İL MÜDÜRÜ EYÜP İSLAMOĞLUNDAN ODAMIZA ZİYARET

11 KASIM 2020

Gümüşhane Sosyal Güvenlik İl Müdürü Eyüp İslamoğlu, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Başkanımız İsmail Akçay'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında GTSO Başkanımız İsmail Akçay'a Gümüşhane SGK İl Müdürlüğü faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren SGK İl Müdürü Eyüp İslamoğlu, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği içinde çalışmaktan mutluluk duyduğunu iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GTSO Başkanımız İsmail Akçay'da SGK İl Müdürü Eyüp İslamoğlu'na vermiş olduğu değerli bilgiler için teşekkür ederek, üyelerimizin ve şehrimizin kalkınması için yapılacak tüm çalışmalara hazır olduklarını ifade ederek, SGK İl Müdürü Eyüp İslamoğlu'na çalışmalarında başarılar diledi.