VAKIFLAR BANKASI GÜMÜŞHANE ŞUBE MÜDÜRÜNDEN ODAMIZA ZİYARET

30 ARALIK 2020

Türkiye Vakıflar Bankası Gümüşhane Şubesi Müdürü Banur Someran ve banka personeli Yılmaz Kalaycı Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay'ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Vakıflar Bankası Gümüşhane Şubesi olarak iş dünyasına yönelik yürüttükleri çalışmalar hakkında GTSO Başkanımız İsmail Akçay'a bilgi veren Banur Someran, iş dünyasının pandemi dolayısıyla finansmana erişiminde yaşadığı sorunları en aza indirmek için çalıştıklarını söyledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye Vakıflar Bankası Gümüşhane Şubesi Müdürü Banur Someran ve Banka personeli Yılmaz Kalaycıya teşekkür eden GTSO Başkanımız Akçay, iş dünyamız pandemi dolayısıyla uygulanan yasaklar ve durma noktasına gelen ticari faaliyetler dolayısıyla çok büyük bir yük altında. Ayrıca ihtiyaç duyduğu finansmana erişim konusunda da büyük sorunlar yaşıyor. İş dünyamızın yaşadığı bu süreci en az kayıpla atlatabilmesi için bankalarımızdan sonuç odaklı çalışmalar beklediklerini ifade etti.