GTSO ÜYELERİNİ PANDEMİYE KARŞI BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

18 MART 2021

İçişleri Bakanlığı'nın pandemide yüksek riskli illere yönelik yayınladığı genelge doğrultusunda başlatılan dinamik denetim sürecine dahil olan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamız (GTSO) oluşturduğu denetim ekibi ile odamız üyelerini ziyaret ederek, üyelerimize pandemi kurallarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor ve üyelerimizin de sektörleriyle ilgili talep ve önerilerini alıyoruz.

İçişleri Bakanlığı genelgesi uyarınca Gümüşhane Valiliği tarafından başlatılan dinamik denetim süreci kapsamında Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir denetim ekibi oluşturulduğunu ve bu ekibin üye işyerlerimizi ziyaret ederek, pandemi kurallarıyla ilgili bilgilendirmede bulunduğunu belirten GTSO Başkanımız İsmail Akçay, "Odamız Genel Sekterliği başkanlığında oluşturun denetim ekibimiz haftanın belirli günlerinde üyelerimizi ziyaret ederek, üyelerimize pandemi kurallarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor ve üyelerimizin de sektörleriyle ilgili talep ve önerilerini dinliyor ve not alıyor.

Bu denetimlerdeki asıl amacımız şehrimizin bir an önce normalleşme sürecine dahil olmasıdır. Bunun yolu da hep birlikte kurallara uymak ve pandemiye karşı toplumsal olarak mücadele etmekten geçmektedir. Pandeminin başladığı ilk günden itibaren tüm üyelerimizin büyük zorluklar çektiğini ve önemli fedakarlıklar gösterdiğini biliyoruz. Şehrimizin düşük riskli iller arasında yer alması için pandemi kurallarına sıkı sıkıya uymaya devam etmeli, rehavete kapılmamalıyız.

Kurallara sıkı sıkıya uyduğumuz takdirde inşallah hep birlikte verdiğimiz bu mücadeleyi kazanacak ve en kısa süreçte normalleşme sürecine gireceğiz. Ben bir kez daha kurallara sıkı sıkıya uyan tüm işyeri ve işletmelerimize göstermiş oldukları duyarlılık ve üstün fedakarlıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

GTSO ÜYELERİNİ PANDEMİYE KARŞI BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR GTSO ÜYELERİNİ PANDEMİYE KARŞI BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR