GÜMÜŞHANE MÜSİAD HEYETİNDEN ODAMIZA ZİYARET

24 MART 2021

Gümüşhane Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdülbaki KARA ve yönetim kurulu üyeleri Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Başkanımız İsmail Akçay' ı ziyaret ederek, dernek çalışmaları ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Nazik ziyaretleri için Gümüşhane MÜSİAD Başkanı Abdülbaki KARA ve diğer yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, hayırlı olsun dileklerini ileten GTSO Başkanımız İsmail Akçay, ''  MÜSİAD ülkemizin köklü ve güçlü bir kuruluşu. Örgütlü toplumlar her zaman daha başarılıdır ve söz sahibidir. Bu açıdan baktığımızda ilimiz için faydalı çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum. Bu tür kurumlarda görev almak ve sorumluluk yüklenmek fedakarlık gerektirir. Hepinizin de bu fedakarlığı hazır olduğunuzu görüyorum. Hizmet için yeterli enerjiye sahip olduğunuzu, samimiyet ve heyecanınızı gözlerinizden görüyorum. Ben her insanın bir işi bir de uğraşı olması görüşündeyim. Sizlerde bu güzel uğraşı kendinize benimsediğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Şehrimiz adın vermiş olduğunuz bu güzel uğraşta Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak da üzerimize düşen tüm desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Sizleri bir kez daha başarılar diliyor, çalışmalarınızın şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. '' ifadelerini kullandı.

Ziyaret kapsamında MÜSİAD heyeti GTSO Başkanımız İsmail Akçay' a TAMTARIM markası ile şehrimizde üretilen kara buğdaydan yapılan glütensiz ürünlerden hediye etti.

Ziyarete Gümüşhane MÜSİAD Başkanı Abdülbaki Kara, Başkan Yardımcısı Selim Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Doğan ve Tayyar Gürsoy, Komite Üyesi Yunus Emre Duran ve MÜSİAD Gümüşhane Temsilcilik Müdürü Abdulsamet Tanış katıldı.