MODERN GÜMÜŞHANE KARMA SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİ HEYETİNDEN ODAMIZA ZİYARET

31 MART 2021

Gümüşhane Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Kullukçu, S.S Modern Gümüşhane Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Nurettin Saraç, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Meclis üyemiz ve Harita Mühendisi Göktürk Artun ile birlikte GTSO Başkanımız İsmail Akçay'ı ziyaret ederek, şehrimize kazandırılması planlanan Modern Gümüşhane Karma Sanayi Sitesi için yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret kapsamında şehrimize kazandırılması için çalışmaları devam eden Modern Gümüşhane Karma Sanayi Sitesi için yürütülen arsa tahsis çalışmaları hakkında GTSO Başkanımız İsmail Akçay?a bilgi veren Kooperatif Başkanı Nurettin Saraç, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından hazırlanan fizibilite raporu kapsamında önemli bir yol aldıklarını belirterek, sanayi tesisi inşaatı için gerekli olan arsanın temini ve tahsisi için yapılan çalışmaları aktardı.

Şehrimize Modern bir karma sanayi sitesi kazandırılması amacıyla yürütülen tüm çalışmalara destek olduklarını ve yapılan tüm çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten GTSO Başkanımız İsmail Akçay, inşallah bu hep birlikte el birliği ile şehrimize yakışan Modern bir sanayi sitesini şehrimize kazandırmış olacağız ifadelerini kullandı.