GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY'IN RAMAZAN BAYRAMI TEBRİK MESAJI

11 MAYIS 2021

Bolluk, bereket ve huzurun doyasıya yaşandığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın güçlendiği, kardeşlik, birlik, beraberlik duygularının pekiştirildiği on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına veda ederken Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın, bayram sevinci yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Ancak Covid-19 salgının bir pandemiye dönüşmesi ve tüm dünyayı etkisi altına alması neticesiyle ülkemizde bu salgın sürecinden etkilendiği için bu yıl Ramazan bayramını koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında evlerde kalarak, sevdiklerimizden ayrı kutlayacağız. Hep birlikte bu durumun hüznünü yaşıyor olmakla beraber, koronavirüse karşı verdiğimiz etkin mücadelede evde kaldığımız günlerin çok büyük rolü olduğu da önemli bir gerçektir. Ancak şunu da unutmamalıyız ki kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece mesafelerin hiçbir önemi bulunmamaktadır. İnşallah başta şehrimiz ve ülkemiz olarak aldığımız önemli tedbirler ve toplumsal duyarlılığımız sayesinde en kısa sürede bu olumsuz süreci de atlatarak sağlıklı ve mutlu günlere tekrar ulaşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Ülkesi ve milleti ile bölünmez Türkiye Cumhuriyetimizin her noktasında, zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o şerefli makamına hep beraber erişmek dileğiyle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, Aziz milletimizin ve bütün insanlığın her türlü felaketten korumasını yüce Allah'tan diliyor selam ve saygılar sunuyorum.