GÜMÜŞHANE SGK İL MÜDÜRÜNDEN ODAMIZA ZİYARET

21 MAYIS 2021

Gümüşhane Sosyal Güvenlik (SGK) İl Müdürü Eyüp İslamoğlu ve beraberindeki heyet SGK Haftası dolayısıyla Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay 'ı makamında ziyaret etti.

SGK Haftası dolayısıyla İl Müdürlüğü tarafından yürütülen etkinlikler hakkında GTSO Başkanımız İsmail Akçay?' bilgi veren SGK İl Müdürü Eyüp İslamoğlu, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl tüm yurtta 16 Mayıs'ı içine alan haftanın '' Sosyal Güvenlik Haftası'' olarak kutlandığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Kurumlar arası koordinasyon ve istişarenin her zaman yapılan işlerde daha çok başarı getirdiğini belirten GTSO Başkanımız İsmail Akçay, SGK İl Müdürü Eyüp İslamoğlu ve beraberindeki heyete bu güzel ziyaretleri için teşekkür ederek,   çalışmalarında başarılar diledi.