TÜRKİYE KADIN GİRİŞİMCİ ONLİNE NETWORK TOPLANTISI

14 HAZİRAN 2021

Sayın Üyemiz;

Birliğimizden Odamıza gelen yazıda; Ticaret Bakanlığı İhracat genel müdürlüğü kadın ve genç girişimciler ihracat Daire Başkanlığı tarafından ülke ihracatının arttırılması vizyonuna ve kadın girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak şekilde kadın girişimcilere yönelik fiziki bir network kurmak amacıyla Türkiye Kadın Girişimci Online Network Toplantıları yapılacağı belirtilmektedir.

23 Haziran 2021 Çarşamba günü saat: 10.30?da elektronik ortamda düzenlenecek olan Türkiye Kadın Girişimci Online Network Toplantısına ilimizden katılmak isteyen kadın girişimcilerin e-mail adresleri ve iletişim bilgilerini en geç 18 Haziran 2021 tarihine kadar odamıza bildirdiklerinde Ticaret Bakanlığı tarafından kendilerine toplantıya katılım linki paylaşılacaktır.

İlimizdeki tüm kadın girişimcilere önemle duyurulur.