DEVA PARTİSİ HEYETİNDEN GTSO'YA ZİYARET

24 HAZİRAN 2021

DEVA Partisi Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı İbrahim Çanakçı, Kurucular Kurulu Üyesi Metin Kaşıkoğlu, Gümüşhane İl Başkanı Didem Kurt, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Emine Korkut Yüce, Mustafa Akbulut ve Recai Avcıoğlu ile birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Gümüşhane Ticaret ve Sanayi odamızın kurumsal yapısı ve yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında DEVA Partisi Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı İbrahim Çanakçı ve beraberindeki heyete bilgi veren GTSO Başkanımız İsmail Akçay; ''Gümüşhane iş dünyasının çatı kuruluşu olan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamıza ve Gümüşhane İş dünyasına göstermiş olduğunuz bu nazik ilgiden dolayı teşekkür diyorum. Siyaset makamı fedakarlık gösterme, millete ve halka hizmet etme makamıdır. Bu doğrultu kapsamında çıkmış olduğunuz yolda sizlere başarılar diliyor, kuruluş sürecini tamamlayan deva partisinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum ''dedi.

Göstermiş olduğu misafirperverlik ve nezaket için GTSO Başkanımız ve oda yöneticilerimize teşekkür eden DEVA Partisi Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı İbrahim Çanakçı ise Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi olarak 15 ay gibi kısa bir süreçte yoğun mesai harcayarak teşkilatlanma süreçlerini tamamladıklarını ve seçimlere hazır bir olduklarını söyledi.

İstişareye önem veren, ortak akılla hareket eden, çözüm odaklı çalışan bir anlayış doğrultusunda Türkiye'nin dört bir yanında saha çalışmalarını sürdürdüklerini ileten Çanakçı, ''Bugün DEVA Partisi il yönetimimizle birlikte sizleri de bu amaçla ziyaret ettik. Birleştirici, yapıcı bir dille ve saygın bir anlayışla hizmet odaklı siyaset yapmak istiyoruz. Bunun içinde sizlere kendimizi anlatmak ve sizlerin de taleplerini dinlemek için bu tür ziyaretleri çok önemsiyoruz. Ben bir kez daha nazik misafirperverliğiniz için sizlere ve tüm oda yöneticilerimize teşekkür ediyor, Gümüşhane iş dünyasına sizler aracılığı ile selamlarımı iletiyor, iş dünyamızın talep ve beklentileri doğrultusunda sorunlarının çözüme kavuşturulması amacıyla yapılacak çalışmalara ve tüm görüşlere açık olduğumuzu iletmek istiyorum'' şeklinde konuştu.