ENDONEZYA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINDA DÜZENLENECEK İŞ FORUMU HAKKINDA

02 TEMMUZ 2021

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği?nden Odamıza iletilen 25.06.2021 tarihli ve 84403118-720-6160 sayılı yazıda, T.C. Cakarta Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği'nin yazısına istinaden, Endonezya Dışişleri Bakanlığı tarafından 14 Temmuz 2021 tarihinde 10.00-15.00 saatleri arasında (Türkiye saati) hibrit formatta "Endonezya-Merkezi ve Doğu Avrupa İş Forumu"nun (Indonesia-Central and Eastern Europe Business Forum, INA-CEE) düzenleneceği belirtilmektedir.

Düzenlenecek İş Forumu ile karşılıklı ticaret ve yatırımın artırılması, dijital ekonomiden faydalanma, e-sağlık ve yeşil ekonomide işbirliği imkânlarının araştırmasının amaçlandığı belirtilmiştir. Katılımcıların iş dernekleri, KOBİ'ler ve devlet yetkilileri olacağı ifade edilmekte olup, ilgili foruma ziyaretçi ya da katılımcı olarak iştirak etmek için https://www.ina-lac.com/en/about-ina-cee adresinden kayıt yaptırılabileceği ve bu platform aracılığıyla iş dünyasının iş ortaklıkları kurabileceği, iş ortaklarıyla iletişimlerini sağlayabileceği ve ürünlerinin tanıtımını yapabileceği belirtilmektedir.