22. DÖNEM GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLİ TEMEL YILMAZDAN GTSO BAŞKANIMIZA ZİYARET

12 AĞUSTOS 2021

22. Dönem Gümüşhane Milletvekili Temel Yılmaz ve Akif Turan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay'ı ziyaret etti.

22. Dönem Gümüşhane Milletvekili Temel Yılmaz ve Akif Turan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay ziyaret ederek, şehrimiz ve ülkemizin güncel gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve 22. Dönem Gümüşhane Milletvekili Temel Yılmaz ve Akif Turan'a bu nazik ve anlamlı ziyaretleri için teşekkür eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay, '' Şehrimize ve ülkemize değerli hizmetler verdiniz. Değerli dostlarımızla buluşmak ve eski günlerimiz   ülkemizin gündemi üzerine hasbihal etmek benim  için çok değerliydi. Bu güzel ziyaretiniz , hoş sohbetiniz ve değerli dostluğunuz için sizlere teşekkür ediyorum'' ifadelerini kulandı.