DOKA GENEL SEKTERERİ ONUR ADIYAMANDAN ODAMIZA ZİYARET

13 AĞUSTOS 2021

(Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı) DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, DOKA Gümüşhane Yatırım Destek Ofisi uzmanları ile birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ederek GTSO Başkanımız İsmail Akçay ile görüştü.

Ziyaret kapsamında DOKA Gümüşhane Yatırım Destek Ofisinde yeni göreve başlayan Proje Uzmanları Esra Tunç ve Mehmet Çağrı Tiktaş'ı  GTSO Başkanımız İsmail Akçay ile tanıştıran DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından şehrimizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

DOKA Gümüşhane Yatırım Destek Ofisinde yeni göreve başlayan proje uzmanlarına yeni görevlerinde başarılar dileyen GTSO Başkanımız İsmail Akçay, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman ?ada bu nazik ziyaretleri ve vermiş olduğu değerli bilgiler içinde teşekkür etti.