ODAMIZ GENEL ORGAN SEÇIMLERI YAPILDI

12 HAZİRAN 2013

18 Mayıs 2013 Cumartesi günü Odamız  salonunda meclis üyeleri ve meslek komitesi üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.

Seçimlerle ilgili Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKÇAY  “Gümüşhane iş dünyasında seçme ve seçilme herkesin hakkı. Arkadaşlarımız bizi bu göreve layık gördüler. Bizde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onlar adına daha çok çalışacağız. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Gümüşhane Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı gözetiminde yapılan seçimlere ilgi büyüktü. Oylarını kullanmak için gelen Odamız üyelerinin yanı sıra,   İlimiz AK Parti Milletvekilleri Doç. Dr. Kemalettin AYDIN ve Feramuz ÜSTÜN’ de Odamıza gelerek “seçimlerin Üyelerimize,İlimize ve Ülkemize hayırlı olması” dileklerini belirttiler.

Seçimlerin ilk turu sandıkların açılması ve oyların sayılmasıyla sona erdi.