GTSO HEYETİNDEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

13 AĞUSTOS 2021

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Başkanımız İsmail Akçay, 1999-2003 yılları Meclis Başkanımız Turan Tuğlu ve Genel Sekreterimiz Lütfi Kılıç ile birlikte Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçiye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, şube müdürlerini ziyaret etti.

Bakanlık görevlendirmesiyle Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan ve görevine başlayan Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçiye 1999-2003 yılları Meclis Başkanımız Turan Tuğlu ve Genel Sekreterimiz Lütfi Kılıç ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak şube müdürlerini ziyaret eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçiye ve yeni göreve başlayan şube müdürlerine görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaret kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi 'den şehrimizde yürütülen eğitim ve öğretim çalışmaları hakkında da ayrıntılı bilgiler alan GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapılacak tüm ortak çalışmalara hazır olduklarını iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek GTSO Başkanımız ve beraberindeki heyete teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi; ''Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren saha ziyaretleri yaparak eğitim kurumlarımızda incelemeler yaptık ve bu incelemeler sonucunda bir yol haritası çıkarmaya çalıştık. Amacımız bu yol haritası doğrultusunda şehrimizdeki diğer kamu kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile işbirliği içinde koordineli çalışmak ve şehrimizdeki eğitim- öğretim seviyesini hep birlikte daha üst seviyelere taşımaktır.'' ifadelerine yer verdi.

Heyet ayrıca  Şube Müdürlerini de ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.

GTSO HEYETİNDEN  İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET