GÜMÜŞHANE ZİRAAT BANKASI MÜDÜRÜ UTKU BURÇAK BAYRAM'DAN ODAMIZA ZİYARET

25 AĞUSTOS 2021

Ziraat Bankası Anonim Şirketi Gümüşhane Şube Müdürlüğü görevine atanarak geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Utku Burçak Bayram, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay'ı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Gümüşhane Ziraat Bankası olarak Kobiler başta olmak üzere esnaf ve tüccar için yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Şube Müdürü Utku Burçak Bayram, iş dünyasının çatı kuruluşu olan Gümüşhane Ticaret Odamız ile birlikte güzel çalışmalar yürütmekten büyük mutluluk duyduklarını iletti.

Ziraat Bankası Anonim Şirketi Gümüşhane Şube Müdürü Utku Burçak Bayram'a bu nazik ziyareti ve hoş sohbeti için teşekkürlerini ileten GTSO Başkanımız İsmail Akçay,  yeni görevinde başarılar diledi.