TÜRKİYE-ALMANYA II. DÖNEM TOPLANTISI

16 EYLÜL 2021

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı yazısına atfen, Türkiye-Almanya II. Dönem Ortak Ekonomi ve Ticaret Komitesi (JETCO) Toplantısının 13Ekim 2021 tarihinde video konferans yöntemiyle gerçekleştirileceği ve söz konusu toplantıya yönelik hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve Mutabakat Zaptında yer almak üzere Türkiye-Almanya ticari ve ekonomik ilişkileri hakkında ele alınmasında fayda görülen konulara ilişkin bilgi notu talep edildiği bildirilmektedir.

Bu itibarla, Almanya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin artırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 23 Eylül 2021 mesai bitimine kadar Odamıza (E-posta: gumushanetso@tobb.org.tr adresine iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,