GTSO BAŞKANIMIZ AKÇAY'DAN AYAYDIN'A TEBRİK

29 EYLÜL 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Akademik Danışmanı Prof.Dr.Hasan Ayaydın, GTSO Başkanımız İsmail Akçayı ziyaret ederek, Gazi Kitap evi tarafından basılan 'Türk Bankacılık Sektöründe Katılım Bankalarının Finansal Performans Analizi' isimli yeni kitabını takdim etti.

Yapmış olduğu değerli akademik çalışmalarını her geçen gün daha üst seviyelere taşıyan ve yayınlamış olduğu kaynak niteliği taşıyan eserleri için Akademik Danışmanız Prof.Dr. Hasan Ayaydın'ı tebrik eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay, '' Prof.Dr. Hasan Ayaydın hocamızın Türk Bankacılık Sektöründe Katılım Bankalarının Finansal Performans Analizi? isimli kitabı lisans ve doktora düzeyinde eğitim gören öğrencilerimiz ve yatırımcılarımız için çok önemli teorik bilgiler içeren değerli bir kaynak niteliğinde. Prof.Dr. Hasan Ayaydın hocamızı bu değerli eseri için tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diliyorum'' dedi.(27.09.2021)