İŞ BANKASI GÜMÜŞHANE ŞUBE MÜDÜRÜ HALİM BİLGEN'DEN ODAMIZA ZİYARET

29 EYLÜL 2021

İş Bankası Gümüşhane Şube Müdürü Halim Bilgen, Banka personeli Zülal AKDAĞ ile birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Başkanımız İsmail Akçay 'ı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında İş Bankası Gümüşhane Şubesi olarak yürütmüş oldukları bankacılık faaliyetleri hakkında GTSO Başkanımız İsmail Akçay'a bilgi veren Banka Müdürü Halim Bilgen, Başkan Akçay'a bu nazik misafirperverliği içinde ayrıca teşekkür etti.

Ziyaretlerinden dolayı İş Bankası Gümüşhane Şube Müdürü Halim Bilgen ve Banka personeli Zülal AKDAĞ'a teşekkürlerini ileterek, İş dünyasının finansman kaynaklarına erişimde yaşadığı sorunların çözümü noktasında Banklarımıza önemli sorumluluklar düştüğünü aktaran GTSO Başkanımız İsmail Akçay ''İş Dünyamız, bankalarımızın uyguladığı prosedürlerden ve bürokrasiden kaynaklı olarak finansmana erişim noktasında büyük sorunlar yaşıyor. Bu prosedürlerin sadeleştirilmesi ve üyelerimizin finansmana erişmesinin kolaylaşması için taleplerimizin değerlendirilmesi noktasında siz değerli Banka Müdürlerimize büyük görevler düştüğü düşüncesindeyim'' ifadelerini kullandı.(27.09.2021)