HALK BANKASI GÜMÜŞHANE ŞUBE MÜDÜRÜ ÜMİT ARİF USLU'DAN ODAMIZA ZİYARET

04 EKİM 2021

Halk Bankası Gümüşhane Şube Müdürü Ümit Arif Uslu banka personeli Ziya Sertaç Güven ile birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Başkanımız İsmail Akçay 'ı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Halk Bankası Gümüşhane Şubesi olarak yürütmüş oldukları bankacılık faaliyetleri hakkında GTSO Başkanımız İsmail Akçay'a bilgi veren Banka Müdürü Ümit Arif Uslu, Başkan Akçay'a bu nazik misafirperverliği içinde ayrıca teşekkür etti.

Ziyaretlerinden dolayı Halk Bankası Gümüşhane Şube Müdürü Ümit Arif Uslu banka personeli Ziya Sertaç Güven'e teşekkürlerini ileten GTSO Başkanımız İsmail Akçay, İş dünyamız finansmana erişim konusunda yaşamış olduğu sıkıntıları çözmek amacıyla bankalarca uygulanan prosedürlerin bir an önce azaltılmasının çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Akçay ayrıca Gümüşhane Şube Müdürü Ümit Arif Uslu ya da yeni görevinde başarılar diledi.(04.10.2021)