2021 YILI 4.DÖNEM İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

12 EKİM 2021

Gümüşhane'de 2021 yılı 4.dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda yapılan programın başlangıcında konuşan Vali Taşbilek, Gümüşhane'de toplam proje tutarı 8 milyar 480 milyon TL olan 203 proje olduğunu, yüzde 55 nakdi gerçekleşme oranına ulaştıklarını söyledi.

Kuruluşlar bazında en fazla yatırım harcamasının 458 milyon lirayla Karayolları 10.Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildiğini kaydeden Vali Taşbilek, toplam 203 projeden 7 projenin tamamlandığını, 125 projenin devam ettiği, 57 projenin ihale aşamasında olduğunu ve 14 projeye henüz başlanamadığını söyledi.

Kurum müdürlerinin sunumlarının ardından söz alan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay ise katılımcılara odamız tarafından fizibilitesi tamamlanarak projesi hazırlanmış olan İpekyolu Turizm, Ticaret Merkezi hakkında önemli bilgiler vererek, projenin şehrimize kazandırması amacıyla yapılabilecek çalışmalardan bahsetti.(11.10.2021)