GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY'DAN TORUL TEMASLARI

15 EKİM 2021

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ile birlikte Torul ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlk olarak Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ve beraberindeki heyet ile birlikte Torul Kaymakamlığını ziyaret ederek ilçeye yeni atanan Kaymakam Orhan Ayaz'a hayırlı olsun temennilerinde bulunan GTSO Başkanımız İsmail Akçay, daha sonra Torul Halk Eğitim Merkezinde incelemelerde bulunarak burada eğitim gören kursiyerler ile bir süre sohbet etti.

Daha sonra Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ile birlikte Torul ilçe merkezinde bulunan şehit ailelerini tek tek ziyaret eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Tarihçi Gazeteci Yazar Adnan Güngör Üçüncüoğlu ve Torul'daki esnaf ve işyerlerinde ziyaretlerde bulundu. Zigana Köyünde köylüler ile buluşarak Zigana Doğa Okulunu ziyaret eden GTSO Başkanımız Akçay Zigana Limni Gölü Tabiat Parkı ve Zigana Dağında da çeşitli incelemelerde bulundu.

Zigana Limni Gölü Tabiat Parkında gerçekleştirilen ziyaretin ardından heyet, Torul İlçesi Kirazlık Köyünde DOKA desteği ile yürütülen Zipline ve Seyir Terası projesini kapsamında yapılan çalışmaları inceleyerek, yüklenici firma temsilcilerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

GTSO Başkanımız ayrıca Torul programı dönüşünde Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ile birlikte İkisu uygulama noktasında Emniyet yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen yol kontrol uygulamasına katılarak, sürücülere trafik kurallarına uyulması noktasında uyarılarda bulunarak, kurallara uyan sürücü ve yolculara ise teşekkürlerini iletti.