GÜMÜŞHANE CUMHURİYET BAŞSAVCISI VELİ ECİR VE AĞIR CEZA BAŞKANI BAYRAM ÜNLÜ'DEN ZİYARET

14 ARALIK 2021

Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir, Ağır Ceza Başkanı Bayram Ünlü ile birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Başkanımız İsmail Akçay'ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak, GTSO Başkanımız İsmail Akçay, ''Değerli Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcım ve  Ağır Ceza Başkanımız sizleri Gümüşhane iş dünyasının çatı kuruluşu olan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızda ağırlamaktan ve şehrimizin gündemine dair konular üzerine gerçekleştirmiş olduğumuz değerli sohbetten dolayı çok mutlu oldum. Bir kez daha nazik ziyaretiniz ve göstermiş olduğunuz yakın ilgi için teşekkür ediyorum ''ifadelerini kullandı.