TSE ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

20 ARALIK 2021

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği Gümüşhane Şubesi tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansına Sunulan ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızın katkıları uygulanan proje kapsamında şehrimizde 5 gün süren TSE ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi eğitimleri tamamlandı.

Eğitim programının şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek katılımcılara göstermiş oldukları ilgi ve projenin hayat geçmesinde eğmeği olan kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Başkanı İsmail Akçay, '' Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansımızın desteği ile yürüttüğümüz proje kapsamında TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Temel, Dokümantasyon, İç Tetkik ve Proses Eğitimi konularında Türk Standartları Enstitüsünde görev yapan ve ülkemizin önemli uzmanlarından bir tanesi olan görevinde 42 yıllık bir tecrübeye sahip Kadir Yaşar Efendioğlu sizlere çok değerli bilgiler aktardı. Bu eğitimlerimiz sayesinde siz değerli katılımcılarımızda bir farkındalık oluşturduğumuzu ümit ediyorum. Siz değerli üyelerimizin talepleri ve yapmış olduğumuz sektörel anketler sonucunda odamızda belirli bir eğitim planı oluşturuyor bu plan kapsamında eğitimlerimizi düzenliyoruz. Sizleri bu eğitimlerimize daha fazla katılmaya ve soru sormaya davet ediyorum. Unutmayın bilgi sualden doğar. Sormazsak öğrenemeyiz. İnsan bilmediğinin de düşmanıdır. Bunun soru sormaktan kokmayın. Önce bilgi sahibi olacağız sonra fikir sahibi olacağız.Çağımızın en büyük hastalığı bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak. Toplum olarak içimizde çok fazla bu tür insanlar var ne yazık k, bizler bu durumdan dolayı çok fazla zarar görüyoruz. Bu durumu ortadan kaldırmanın yolu da eğitimden araştırmadan ve bilgi sahibi olmaktan geçiyor. Ben bir kez daha göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve katılım için sizlere tek tek teşekkür ediyor, sizleri odamızda ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum'' dedi.

TSE ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI TSE ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI TSE ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI