TOBB TRABZON İL KGK ÜYELERİNDEN ODAMIZA ZİYARET

06 OCAK 2022

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Trabzon İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Nurcan Göç ve Kurul Üyeleri Ayla Pirselimoğlu, Seyyare Sungur, Selma Hacisalioğlu ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Yakup Karbuz Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçayı ziyaret ederek, Gümüşhane İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanımız Aysun Dalgıç, Kurul Üyelerimiz Nurcan Özdemir, Sevilay Büyükbayraktar, Aycan Aytaç, Berrin Çoban ve Ayşegül Öznur Parlak ile birlikte bir istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Odamıza gerçekleştirmiş oldukları ziyaret kapsamında GTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçayı da ziyaret eden Trabzon İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyeleri GTSO Başkanımıza göstermiş olduğu değerli misafirperverlik için teşekkür ederek, bir plaket takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve kendilerini odamızda ağırlamaktan mutluluk duyduğunu aktaran GTSO Başkanımız Akçay; ''Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak kadın girişimcilerimizin desteklenmesi ve ekonomik açıdan faaliyetlerini artırması için imkanlarımız dahilinde elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. İl Kadın Girişimciler İcra Komitemizin değerli üyeleri de tıpkı sizlerin yaptığı gibi kendi işlerinden ve hayatlarından fedakarlık yaparak ülkemize ve şehrimize nasıl daha faydalı oluruz düşüncesi ile bu tür faaliyetlerde bulunuyor. Bu tarz faaliyetlerde bulunmak fedakarlık ister. Bizlerde bu kuru ve kuruluşlarda hiçbir kar amacı gütmeden fedakarlık içerişinde şehrimize ve ülkemize hizmet amacıyla çalışıyoruz. Ben tüm kadın girişimciler kurulu üyelerimize göstermiş olduğunuz fedakarlık ve yapmış olduğunuz değerli çalışmalar için teşekkür ediyor, birlikte yürütülecek ortak çalışmaların şimdiden hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.