KOSGEB VE BAKANLIK DESTEKLERİ ANLATILACAK

19 OCAK 2022

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasında 2021 yılında Covid-19 salgınından etkilenen Mikro ve Küçük İşletmelere (MKİ) yönelik olarak KOSGEB tarafından başlatılan ve 2022 yılında da bazı değişiklerle başvuruya açılan "Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Projesi" ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın sağlamış olduğu destek ve teşvikler anlatılacak.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak belirli aralıklarla devletimiz tarafından açıklanan destek ve teşviklerin üyelerimize anlatılması ve üyelerimizin de bu desteklerden en verimli şekilde faydalanabilmesini sağlamak amacıyla ilgili kurum ve kuruluşlarımız işbirliği ile bilgilendirme seminerleri düzenlediklerini aktaran GTSO Başkanı İsmail Akçay, ''20.01.2022 Perşembe günü Saat 14:00'te Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonda 2021 yılında Covid-19 salgınından etkilenen Mikro ve Küçük İşletmelere (MKİ) yönelik olarak KOSGEB tarafından başlatılan ve 2022 yılında da bazı değişiklerle başvuruya açılan "Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Projesi" ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın sağlamış olduğu destek ve teşviklerinin üyelerimize anlatılarak üyelerimizin bu desteklerden en verimli şekilde faydalanabilmelerin amaçlıyoruz. Odamızda düzenlenecek bu eğitim programına kapsamında katılımcılar merak ettikleri soruları direkt ilgili müdürlüklerimize iletebilme fırsatı bulacaklardır. Tüm üyelerimizi ve eğitme katılmak isteyen Gümüşhanelileri bu eğitime katılmaya davet ediyorum.'' ifadelerini kullandı.