GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY'DAN GÜMÜŞHANE OTELCİLER, KAHVECİLER, LOKANTACILAR VE İŞÇİLERİ ESNAF ODASINA ZİYARET

20 OCAK 2022

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay Meclis üyemiz Tayyar Demirel ile birlikte Gümüşhane Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Esnaf Odası Başkanlığına seçilen İbrahim Bektaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni Başkan İbrahim Bektaş ve yönetimine üstlenmiş oldukları bu değerli hizmette başarılar diledi.

Gümüşhane Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Esnaf Odası Başkanlığına seçilen İbrahim Bektaş'ı ziyaret ederek Başkan Bektaş ve yönetimini tebrik eden Başkan Akçay; ''Bu kurumlar ve makamlar hizmet etme ve fedakarlık makamıdır. Bu kurumlarda görev almak, sorumluluk üstlenmek özveri ister. İlk olarak üstlenmiş olduğunuz bu değerli sorumluluk için sizleri tebrik ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay ve Meclis üyemiz Tayyar Demirel'e teşekkürlerini ileten Başkan İbrahim Bektaş ; ''Siz değerli büyüklerimizin desteği ile elimizden gelen hizmetin en iyisini sunmak için çalışmak için bu yola çıktık. Bu görevlerin fedakarlık istediğini bilerek, bu göreve talip olduk. Küçük odaların maddi açıdan yaşadığı zorlukları biliyoruz. Bizim amacımız üyelerimizin sesi olmak ve onların taleplerini elimizden geldiğince çözmek için çalışmak. Bu değerli ziyaretiniz ve desteğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum''  şeklinde konuştu.