GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY'DAN GÜMÜŞHANE MANİFATURACILAR VE BAKKALLAR ESNAF ODASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

20 OCAK 2022

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay Meclis üyemiz Tayyar Demirel ile birlikte Gümüşhane Manifaturacılar ve Bakkallar Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Yasin Zengine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Yeni Başkan Yasin Zengin ve yönetimine üstlendikleri bu önemli görevde başarılar diledi.

Meclis üyemiz Tayyar Demirel ile birlikte Gümüşhane Manifaturacılar ve Bakkallar Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Yasin Zengine ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay, Özveri ve fedakarlık gerektiren bu kurumların hiçbir kar beklemeden hizmet etme makamı olduğunu söyledi. Gümüşhane Manifaturacılar ve Bakkallar Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Yasin Zengin ve yönetime çıkmış oldukları bu değerli yolda başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek GTSO Başkanımız İsmail Akçay ve Meclis Üyemiz Tayyar Demirel'e teşekkürlerini ileten Gümüşhane Manifaturacılar ve Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Yasin Zengin; ''Değerli Başkanım bir büyüğümüz olarak bizlere her zaman bir rol model oldunuz gösterdiğiniz. Bizlerde sizlerin bizlere göstermiş olduğu bu doğrultuda üyelerimize en iyi hizmeti vermek ve onların sesi olmak için bu koltuğa talip olduk ve üyelerimizin desteği ve rabbimin mükafatı ile bu hizmeti bizlere layık gördüler. Bizlerde elimizi daha fazla taşın altına koyarak üyelerimizin taleplerini dile getirmeye ve sorunlarını çözmek için çalışmak için çabalayacağız. Ben bu nazik ziyaretiniz ve değerli tavsiyeleriniz sizlere çok teşekkür ediyorum' 'dedi.