ODAMIZ İLE İLETİŞİM FAKÜLTESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ

02 ŞUBAT 2022

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Gümüşhane Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nün yürütmüş olduğu akreditasyon çalışmaları kapsamında dış paydaş oldu.

Bu kapsamda Gümüşhane Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Doç. Dr. Gülsüm Çalışır ve Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ersin Diker Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay'ı ziyaret ederek, süreç hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasının iş dünyasının çatı kuruluşu olduğunu söyleyen Doç. Dr. Gülsüm Çalışır, ''Belirli bir alanda önceden belirlenmiş, akademik ve alana özgü standartların bir yükseköğretim programı tarafından karşılanıp karşılanmadığını ölçen değerlendirme ve dış kalite güvence sürecini ifade eden akreditasyon süreci için ön hazırlıkları gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda dış paydaşlarımızı belirledik. Gümüşhane Valiliği, Gümüşhane Belediyesi, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GSTO), Gümüşhane Sanayi ve İşadamları Derneği (GÜSİAD dış paydaşlarımız arasında yer alıyor. Sürecin ön hazırlıkları kapsamında adı geçen kurum ve kuruluşları yarıyıl tatilinde çalışmalarımızı hızlandırmak adına Bölümümüzde ağırlamaktan onur duyarız. Sürecin bir parçasını da müfredatımız oluşturduğu için sizlerin de müfredatımıza eklenmesini gerek gördüğünüz dersler veya ders içerikleri önerileriniz var ise fikirlerinize açığız'' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanı Doç. Dr. Gülsüm Çalışır ve Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ersin Diker'e teşekkür eden ve yürütülecek çalışmalarda başarılar dileyen GTSO Başkanımız İsmail Akçay, ''Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamız 2016 yılında akredite bir oda olarak şehrimizdeki ilk akredite olan kurumlardan bir tanesi olmuştur. Gümüşhane üniversitemiz bizler için çok önemli. Akreditasyon sürecinde dış paydaş olarak birlik ve dayanışma içinde olmak bu sürecin daha aktif ve verimli bir şekilde yürütülmesi bizler içinde çok önemli. İşbirliği içinde yapılan, ortak akıl ve istişarenin olduğu her işte başarı vardır. Ben bir kez daha bu nazik ve anlamlı ziyaretiniz ve değerli çalışmalarınızda odamızın da görüşlerine değer verdiğiniz için teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.