İSTANBUL GÜMÜŞHANE DERNEKLER FEDERASYONU YÖNETİMİNDEN ODAMIZA ZİYARET

07 ŞUBAT 2022

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Bayram Demir, federasyon yöneticileri Mehmet Fatih Çoban, Muzaffer Yalçın ve Mehmet Selçuk ile birlikte odamızı ziyaret ederek GTSO Başkanımız İsmail Akçay ile görüştü.

Ziyaret kapsamında İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu olarak yürütmüş oldukları çalışmalar hakkında bilgi veren GÜDEF Başkanı Bayram Demir, GTSO Başkanımız İsmail Akçay'a Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı dolayısıyla 12 Şubat 2022 Cumartesi günü İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenecek olan geceye davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu nazik ziyaretleri ve davetleri için İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Bayram Demir ve beraberindeki federasyon yöneticilerine teşekkürlerini ileten GTSO Başkanımız İsmail Akçay ; ''İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonumuzun faaliyetlerini yakinen takip ediyorum. Çok güzel ve başarılı işlere imza atıyorsunuz. Göstermiş olduğunuz çaba ve güzel işler için sizleri tebrik ediyor, Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı dolayısıyla 12 Şubat 2022 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek olan organizasyonun hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.