GÜMÜŞHANE DEFTERDAR VEKİLİ AYSEL BALA KARAYEL VE BİRİM MÜDÜRLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET

22 ŞUBAT 2022

33.Vergi Haftası Münasebetiyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Gümüşhane Defterdar Vekili Aysel Bala Karayel beraberindeki birim müdürleri ile birlikte odamızı ziyaret etti.

21 Şubat 2022 tarihinde Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreni ile başlayan 33.Vergi Haftası kutlama programı kapsamında Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Soylu, Gelir Müdür Vekili Binnur Oğur, Muhasebe Müdürü Müşfik Onursal, Muhakemet Müdür vekili İslam Duran ile birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret eden Gümüşhane Defterdar Vekili Aysel Bala Karayel, ziyaret kapsamında GTSO Başkanımız İsmail Akçay'a da birim müdürleri ile birlikte çiçek takdiminde bulundu.

Gerçekleştirmiş oldukları nazik ziyaret ve anlamlı hediye için Gümüşhane Defterdar Vekili Aysel Bala Karayel ve beraberindeki heyete teşekkür eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay, '' Verginin öneminin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve gönüllü vergi ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla vergi haftasının her yıl düzenli olarak kutlanılması ve bu tür etkinliklerin yapılması çok önemli. Vergi güçlü devlet olmanın bir gereğidir. Vergi Haftası, ülkemizin kalkınması ve gelirlerinin adil bir şekilde dağıtılarak, kamu hizmetlerinin topluma daha etkin bir şekilde ulaştırılmasının ve gelecek nesillerimizin daha müreffeh bir ortamda yaşaması açısından büyük önem arz etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle 33. Vergi Haftası dolayısıyla tüm mükelleflerimize teşekkür ediyor, Defterdarlık ve Vergi Dairesi bünyesinde büyük bir özveriyle görev yapan sizlere ve değerli personelimize başarılar diliyorum. '' şeklinde konuştu.

Değerli misafirperverlikleri ve göstermiş olduğu yakın ilgi için GTSO Başkanımız İsmail Akçay'a teşekkürlerini ileten Gümüşhane Defterdar Vekili Aysel Bala Karayel ise ''Kurumlar arası işbirliği ve diyalog çok önemli. Vergi veren siz değerli mükelleflerimiz ile yakın ilişkiler içinde olmak, mükelleflerimizin sorunlarını ve taleplerini dinlemek ve onların talepleri doğrultusunda kendilerine daha iyi hizmet vermek adına bu tür ziyaretlerin çok önemli olduğunu belirtmek isterim. 33. Vergi Haftası dolayısıyla birim müdürlerimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret bizlere siz değerli iş dünyasını daha yakından tanıma fırsatı tanıdı. Bir kez daha değerli misafirperverliğiniz için sizlere teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

33. Vergi haftası kapsamında GTSO Başkanımız İsmail Akçay,  Meclis Başkanımız Kamuran Gündüz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Arslan Murat Akçay ve Sabahattin Uçar  ile birlikte  Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk koyma  programına katılarak odamız çelengini sunmuşlardı.