GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY ÖĞRENCİLERİN SORULARINI CEVAPLADI

17 MART 2022

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane İbni-Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören 11.Sınıf öğrencileri ile bir araya gelerek Milli Eğitim Müdürlüğü ve TÜMKİAD tarafından yürütülen 'Değerlerimizle Varız' Projesi kapsamında öğrenciler ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve TÜMKİAD tarafından ortaklaşa yürütülen 'Değerlerimizle Varız' Projesi kapsamında Gümüşhane İbni-Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören 11.Sınıf öğrencileri Burak Zengin, Havva Mutaf, Sudenaz Tunç ve Tuğba Uçak'ı Öğretmenleri Nusret Bulut önderliğinde odamızda misafir ederek, sorularına cevaplayan GTSO Başkanımız İsmail Akçay, öğrencilere odamızın hizmetleri hakkında bilgi vererek, tecrübelerini paylaştı.