TÜRKIYE ODALAR, BORSALAR VE BIRLIK PERSONELI SIGORTA VE EMEKLI SANDIĞI VAKFI DELEGE SEÇIMI YAPILDI. /TRABZON TSO

17 EYLÜL 2013

Türkiye Odalar, Borsalar ve Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandığı Vakfı  delege seçimi  Seçimlerine Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKÇAY, Genel Sekreter Lütfi KILIÇ, Ticaret Sicil Müdürü Aydın AYAR katıldı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası toplantı solanında gerçekleşen vakıf delege seçimlerine Karadeniz Bölgesi'nden 60 oda temsilcisi katıldı.  Divan Başkanlığı'na TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve üyeliklere ise Necmi Alıç ve Murat Zırh'ın seçildiği toplantıda  saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından gündeme geçildi. Dilek ve temenniler bölümünün ardından yapılan seçimde oy birliği ile kabul edilen beş kişilik asıl ve  delegeler şöyle oluştu:

Türkiye Odalar, Borsalar Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandığı Vakfı asıl teşekkül delegeleri Tolga Avcı ( Trabzon TSO), İbrahim Nasuhbeyolu (Ordu TSO), Murat Artan (Rize TSO), Erol Can (Tokat TSO) ve Hasan Gülşen (Kastomonu TSO), Yedek Üyeler Bekir Şengül (Trabzon TB), Kurtul Özel  (Artvin TSO), Sinan Akgün (Giresun TSO), İsmail Akçay (Gümüşhane TSO), Fikret Çalışkan (Çarşamba TB)
Asıl Üye Delegeleri  Miraç Dural (Trabzon TSO), Ahmet Aliyazıcı (Samsun TB), Hasan Cinbaz (Amasya TSO), Eren Nizam (Giresun TB), İrfan Erşahin (Boyabat TSO), Yedek Üyeler Gündüz Acar (Krd. Ereğli TSO), Nazım Karadeniz (Arhavi TSO), Gültekin Sürül (Çarşamba TSO), Ömer Faruk Sürül (Çarşamba TSO), Ömer Faruk Önkuzu (Zile TB), Birol Öztürk (Ordu TB)

TÜRKIYE ODALAR, BORSALAR VE BIRLIK PERSONELI SIGORTA VE EMEKLI SANDIĞI VAKFI  DELEGE SEÇIMI  YAPILDI. /TRABZON TSO TÜRKIYE ODALAR, BORSALAR VE BIRLIK PERSONELI SIGORTA VE EMEKLI SANDIĞI VAKFI  DELEGE SEÇIMI  YAPILDI. /TRABZON TSO