TÜRK KIZILAY DERNEĞİ GÜMÜŞHANE ŞUBESİNDEN ODAMIZA ZİYARET

26 NİSAN 2022

Türk Kızılay Derneği Gümüşhane Şubesi Başkanı Ömer Nasuhi Akıncı ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay'ı ziyaret etti.

Türk Kızılay Derneği Gümüşhane Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte GTSO Başkanımız İsmail Akçay'ı ziyaret eden Şube Başkanı Ömer Nasuhi Akıncı, devraldıkları bu kutsal görev kapsamında hiç vakit kaybetmeden çalışmaya başladıklarını aktardı. Amaçlarının ihtiyaçlı ve yardıma muhtaç insanlara ulaşmak ve bir nebze olsun yaralarına merhem olmak olduğunu aktaran Akıncı; '' Türk Kızılay Derneği Gümüşhane Şubesi olarak Yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte ilk olarak şehrimizin önde gelen kurumlarını ziyaret ederek, tanışmak ve yapacağımız hizmetlerde sizlerin de desteğine ihtiyacımız olduğunu ifade etmek istedik. Bu hususta gereken desteği de vereceğinize olan inancımızın tam olduğunu belirtmek istiyorum. İnşallah sizlerin de değerli desteği ile Türk Kızılay Derneği Gümüşhane Şubesi olarak güzel hayırlara vesile olacağız'' ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk Kızılay Derneği Gümüşhane Şubesi Başkanı Ömer Nasuhi Akıncı ve Yönetim Kurulu üyelerine üstlenmiş oldukları bu değerli sorumluluk için teşekkürlerini ileten GTSO Başkanımız İsmail Akçay'da, ''Türk Kızılay Derneği'nin üstlenmiş olduğu misyon kapsamında icra ettiği bu kutsal görevlerin tüm dünyada takdir topladığını hepimiz biliyoruz. Bu tür görevler büyük sorumluluklar isteyen ancak hiçbir maddi getirisi olmayan, Allah rızası için gönüllük esasına dayalı görevlerdir. Bu açıdan üstlenmiş olduğunuz görevin ne kadar önemli ve fedakarlık gerektirdiğini yakinen bilen birisi olarak, sizlere üstlenmiş olduğunuz bu önemli görevde başarılar diliyorum''dedi.