GTSO STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

27 MAYIS 2022

'Türk Mutfağı Haftası' kapsamında Atatürk Parkında düzenlenen etkinlikte stant açan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamız, etkinliğe katılan misafirlere şehrimize ait Coğrafi İşaretli Ürün olan  ' Gümüşhane Siron'u ikram etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde, Cumhurbaşkanlığının himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinesi ile 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri kapsamında Atatürk Parkı'nda etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinlikte gastronomi alanında uzman akademisyenlerin danışmanlığında ve ünlü şeflerin katkılarıyla hazırlanan "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabı esas alınarak hazırlanan Türk mutfağının lezzetli örneklerinden yemekler tanıtılarak vatandaşların beğenisine sunuldu.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından açılan standa ise şehrimize ait Coğrafi İşaretli Ürün olan Gümüşhane Siron'u ikram edildi. Odamız standını ziyaret eden Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ve eşi Sibel Taşbilek, ve protokol üyeleri GTSO Başkanımız İsmail Akçay ile birlikte ikram edilen Siron'u tadarak, Türk Mutfağı Haftasına vermiş olduğu değerli katkılar içinde bir teşekkür plaketi takdim etti.

Odamız tarafından açılan stant ve ikram dilen siron yemeği, vatandaşlardan ve etkinliğe katılan yabancı uyruklu öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

GTSO STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ GTSO STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ GTSO STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ GTSO STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ