İSTANBUL 9.GÜMÜŞHANE TANITIM GÜNLERİ DÜZENLENDİ

09 HAZİRAN 2022

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanımız İsmail Akçay, Gümüşhane Valiliği ve İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF)' in İstanbul Yenikapı Gösteri alanında düzenlediği '  9. Gümüşhane Tanıtım Günleri'ne katıldı.

Gümüşhane Valiliği stant alanı içerisinde şehrimize ait Coğrafi İşaretli ürünleri tanıtarak 9. Gümüşhane Tanıtım Günleri'ne destek veren odamız ayrıca stant ziyaret eden misafirlere de şehrimize ait yöresel ürünlerden ikramda bulundu.

Tanıtım Günlerine katılarak Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ve protokol üyeleri ile birlikte fuar alanında stant açan kamu kurumu, belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve firmaları ziyaret eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay, ayrıca etkinliğe İstanbul ve çevre illerden gelen Gümüşhaneli bürokratlar ve iş dünyası ile birlikte  gerçekleştirilen toplantıya katıldı.(05.06.2022)