FAS BÜYÜKELÇİSİ ÖMER FARUK DOĞAN'DAN ODAMIZA ZİYARET

09 HAZİRAN 2022

Türkiye Cumhuriyeti FAS Büyükelçisi Ömer Faruk Doğan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay'ı ziyaret etti.

Gümüşhane Üniversitesi Bünyesinde gerçekleştirilecek olan Kariyer Zirvesi programına GTSO Başkanımız İsmail Akçay'ın davetlisi olarak katılmak için şehrimize gelen Türkiye Cumhuriyeti FAS Büyükelçisi Ömer Faruk Doğan, GTSO Başkanımız İsmail Akçay'ı ziyaret ederek, bu nazik ve anlamlı daveti için teşekkürlerini iletti. Görev süresi boyunca birçok konferans ve etkinliğe katıldığını ancak en anlamlısının memleketi olan Gümüşhane de ve Gümüşhane Üniversitesinde gerçekleştirilecek olan bu program olduğunu vurgulayan Büyükelçi Doğan, Başkanımız İsmail Akçay'a kendisine bu değerli davet için bir kez daha teşekkürlerini iletti.

FAS Büyükelçisi Ömer Faruk Doğan'ı şehrimizde ağırlamanın kendilerine büyük bir mutluluk verdiğini ifade eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay'da  ''Gümüşhane Üniversitesinin ve üniversite bünyesinde gerçekleştirilecek olan Kariyer Zirvesi programının üniversitemizde eğitim gören öğrencilerin gelecek kariyer planlaması için önemli görüyorum. Sizlerin öğrencilik, iş ve hayatınızda edinmiş olduğunuz deneyimlerimizin de öğrencilerimize kariyer planlamasında için çok değerli katkılar sunacağına inanıyor. Bir kez daha bizleri kırmayarak misafirimiz olduğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum'' ifadelerini kullandı.(07.06.2022)