TÜRK DEVLETLERI TEŞKILATI-TARIM FORUMU

24 HAZİRAN 2022

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza gönderilen 22.06.2022 tarihli ve 6407 sayılı yazısı;

Türk Devletler Teşkilatı Tarım Bakanları 6. Toplantısı kapsamında, Türk Devletleri Tarım İş Forumu ve İkili İş görüşmelerinin 4 Temmuz 2022 tarihinde Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

İş Forumu'na; Özbekistan başta olmak üzere, ülkemiz ve Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Macaristan ve Türkmenistan'dan tarımsal üretim ve çiftçilik, gıda işleme, tarım makineleri ve teçhizatı ve tarım teknolojileri konularında faaliyet gösteren firma temsilcilerinin katılımı beklenmektedir.

Bu kapsamda söz konusu etkinliğe katılım sağlamayı arzu eden Üyelerimizin firma bilgilerini 29 Haziran 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Borsamıza (duyuru@kutbo.org.tr) iletilmesi durumunda Türkiye Odalar ve Borsalar birliğine iletilecektir.

Tarım Forumuna ilişkin detaylı bilgi ekte bilgilerinize sunulur.