BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ'DAN GTSO'YA ZİYARET

19 TEMMUZ 2022

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve beraberindeki Bursa Gümüşhaneliler Derneği Yöneticilerinden oluşan heyet ile birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret etti.

Nazik ve anlamlı ziyaretleri için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve beraberindeki Bursa Gümüşhaneliler Derneği Yöneticilerine teşekkürlerini ileten GTSO Başkanımız İsmail Akçay; ''Osmanlı imparatorluğumuza başkentlik etmiş tarihinde önemli padişahlar yetiştirmiş şehzadeler şehri Bursa gibi ülkemizin en nadide şehirlerinden bir tanesinde Belediye başkanlığı yapmak ve bu kadar sevilmek gerçekten her insana nasip olmaz. Ben basından ve Bursa da yaşayan Gümüşhaneli hemşerilerimiz aracılığı yapmış olduğunuz güzel hizmetleri görüyor ve takip ediyorum. Sizleri ve ekibinizi değerli hizmetleriniz için de tebrik etmek istiyorum. Şehrimize ve odamıza gerçekleştirmiş olduğunuz bu ziyaretiniz bizler için çok değerli. İnşallah bu ziyaretiniz şehrimize değerli hizmetlerin gelmesine katkı sağlayacaktır. Ben bir kez daha sizlere bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum? ' ifadelerini kullandı.

Gümüşhane'de ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasında bulunarak Gümüşhane'yi ve değerli Gümüşhanelileri yakından tanımaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'in davetlisi olarak iki gündür Gümüşhane' de bulunuyorum. Ercan Çimen başkanım sağ olsun Gümüşhane'yi bana adım adım gezdirerek, yaptığı güzel çalışmaları anlatıyor. Ben Belediye Başkanlığı görevimin yanında yıllardır ticaret ile uğraşan bir ailenin üyesiyim. İnegöl Belediye Başkanlığım döneminde ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığında her z aman Ticaret ve Sanayi Odalarımızla birlikte çok güzel çalışmalara imza attık ve işler başardık. Bir şehirde ekonomi gelişirse o şehirde gelişir. Bu düşünce ile Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızı da ziyaret etmek ve sizler ile tanışmak benim için çok önemli. İnşallah ilerde birlikte yapılacak ortak çalışma ve projeler ile hem Gümüşhane'mize hem de ülkemize çok daha değerli hizmetler vereceğiz ''şeklinde konuştu.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ'DAN GTSO'YA ZİYARET BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ'DAN GTSO'YA ZİYARET