İYİ PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ BEDRİ YAŞAR'DAN ODAMIZA ZİYARET

19 TEMMUZ 2022

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Nebi Saraç ile birlikte, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret etti.

Ziyaretleri dolayısıyla İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Nebi Saraç'a nazik ziyaretleri için teşekkürlerini ileten GTSO Başkanımız İsmail Akçay, ''Şehrimiz güzel günler yaşıyor. Ziyaretin bol olduğu dostlukların pekiştiği güzel günler yaşıyoruz. Şehrimizi ve ülkemizi gelecekte güzel günlerin beklediğine inanıyorum. Doğduğu bu toprakları unutmayarak her fırsatta ziyaret eden ve bu ziyaret kapsamında Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızı da ziyaret ederek, iş dünyamızın sorunlarına ve taleplerini dinleyerek bizleri onurlandıran siz değerli vekilimize de yine bu değerli hassasiyetinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Unvanlar bugün var yarın yok. Esas olan dostluklar. Biz sizlerin dostluğunu her zaman yakından hissettik.'' dedi.

Göstermiş olduğu değerli misafirperverlik için GTSO Başkanımız İsmail Akçay ve GTSO Yönetimine teşekkürlerini ileten İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar; '' Gümüşhane bu ülkede siyasetin en keyifli yapıldığı ve yaşandığı şehirlerden bir tanesi. Farklı görüşte olan insanların bile dost kalabildiği, birlikte huzur içinde yaşayabildiği bir hoşgörü şehri. Ben Gümüşhaneli olmaktan her fırsatta sizlerle buluşmaktan büyük onur ve gurur duydum ve duymaya da devam edeceğim.'' ifadelerini kullandı.