GTSO BAŞKANIMIZDAN KENT KONSEYİNE ZİYARET

22 TEMMUZ 2022

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Başkanımız İsmail Akçay ve Meclis Başkan Yardımcımız Tayyar Demirel ile birlikte Gümüşhane Kent Konseyine ziyaret ederek, Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ ve Yürütme Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ ve yürütme kurulu üyelerine üstelenmiş oldukları bu değerli ve önemli görev için tebrik ederek başarılar dileyen GTSO Başkanımız İsmail Akçay; ''Şehrimiz ve ülkemiz için yapılacak tüm çalışmalarda bilgi almak, görüş sormak, ortak çalışmalar yapmak isteyen tüm kurum ve kuruluşlar ve STK'lar başta olmak üzere herkese Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızın kapılarının sonuna kadar açıktır. Kent Konseylerinin aktif bir şekilde çalışması şehirler için çok önemli. Gümüşhane Kent Konseyimizden yeniden böyle güçlü bir kadro ile aktif bir şekilde çalışmaya başlaması bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Ben bir kez daha Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ ve yürütme kurulu üyelerine üstelenmiş oldukları bu değerli görev için tebrik ediyor, başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyareti için teşekkürlerini ileten Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ ise ''Sizlerin değerli tavsiyeleri bizlere ışık olacaktır. Gümüşhane Kent Konseyi olarak Kadın Meclisimizin yeniden aktif hale gelmesi için çalışmalara başladık. İnşallah en kısa sürede Kadın Meclisimizin de Genel kurulunu gerçekleştirip daha etkin bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizlerin görüşleri bizler için çok değerli. Gümüşhane Ticaret ve Sanayi odamız ile sizlerin bu şehir için yapmış olduğunuz çalışmaları ve göstermiş olduğunuz gayreti hepimiz çok yakından biliyoruz. İnşallah bizlerde sizlerin desteği ve ortak istişare kültüre ile şehrimize daha fazla katma değer sağlamak için el birliği ile çalışacağız.'' şeklinde konuştu.