GÜMÜŞHANE VALİSİ KAMURAN TAŞBİLEK'DEN ODAMIZA TEŞEKKÜR

06 AĞUSTOS 2022

Şehrimizde düzenlenen 25.Uluslararası Kültür ve Turizm Festivali kapsamında stant açarak düzenlenen Festivale katkı sağlayan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamıza ait standı ziyaret eden Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Şehrimize ve bölgemize ait kültürel ürünlerin ve lezzetlerin ekonomimize kazandırılması amacıyla yapmış olduğu değerli çalışmalar için tebrik ediyor, teşekkürlerimi iletiyorum ifadelerini kullandı.

25.Uluslararası Kültür ve Turizm Festivali kapsamında açmış olduğu stantta Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından verilen hizmetler ile yürütülen çalışmalar, Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesi ve Şehrimize ait Coğrafi İşaretli ürünler hakkında ziyaretçilere bilgilendirmelerde bulunan odamız, aynı zamanda ziyaretçilere Şehrimize ait Coğrafi İşaretli ürünlerimiz Pestil-Köme başta olmak üzere çeşitli ikramlarda bulunuyor.

25.Uluslararası Kültür ve Turizm Festivalinin açılış programının ardından AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Belediye Başkanı Ercan Çimen, 26. Dönem Aydın Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcı Abdurrahman Öz, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse, İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş, İstanbul GÜDEF Başkanı Bayram Demir, GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın ve davetliler ile birlikte açılan stantları ziyaret eden Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, odamız tarafından hazırlanan içerisinde Coğrafi İşaretli ürünlerimiz Pestil ve Köme olan hediye kutularını ziyaretçilere dağıttı. Ziyaret kapsamında açmış olduğu stant ve 25.Uluslararası Kültür ve Turizm Festivaline sağlamış olduğu değerli katkı için teşekkürlerini ileten Vali Kamuran Taşbilek ayrıca odamıza Şehrimize ve bölgemize ait kültürel ürünlerin ve lezzetlerin ekonomimize kazandırılması amacıyla yapmış olduğu değerli çalışmalar için de ayrıca tebriklerini iletti.