DEFTARDAR VEDAT AKILLI VE BİRİM MÜDÜRLERİNDEN GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY'A ZİYARET

09 AĞUSTOS 2022

Gümüşhane Defterdarı Vedat Akıllı beraberindeki Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Soylu, Personel Müdürü Aysel Bala Karayel, Muhasebe Müdürü Müşfik Onursal ve Muhakemat Müdür vekili İslam Duran ile birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Başkanımız İsmail Akçay'a iadeyi ziyarette bulundular.

Gümüşhane Defterdarı olarak göreve başladığı ilk günden itibaren şehrimizdeki kurumlar ile sıkı bir diyalog kurmaya çalıştığını ve paydaş kurumlarımızdan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret ederek iadeyi ziyarette bulunmak istediklerini belirten İl Defterdarı Vedat Akıllı, 'Değerli başkanım. Sizler vergi mükellefi olan ve bu ülkede hizmetlerin etkin bir şekilde verilmesini sağlayan kaynağın doğduğu tarafı temsil ediyorsunuz. Sizler olmazsanız bizler olmayız. Vergiler ülkelerin temel ekonomik kaynaklarıdır. Amacımız mükelleflerimiz ile daha sıkı bir diyalog içerisinde olmak ve onlara ödemiş oldukları vergilere karşılık daha iyi hizmet sunmak. Ben değerli misafirperverliğiniz için sizlere teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak Gümüşhane Defterdarı Vedat Akıllı beraberindeki birim müdürlerine teşekkürlerini aktaran GTSO Başkanımız İsmail Akçay, 'Kurumlar arası diyalog verilen hizmetlerin ve yapılan çalışmaların başarıya kavuşması için çok önemli. Vergi mükellefi olan üyelerimizin yaşayacağı sorunların çözümü açısından ortak hareket etmek ve çözüm önerileri üretmek en büyük önceliğimizdir. Vergisini veren her mükellef karşılığında alacağı hizmetinde iyi olmasını ister. Bu da birlikte ortak düşünce ve istişare ile olur. Bu açıdan bu nazik ziyaretiniz ve değerli hediyeniz için sizlere ve değerli birim müdürlerimize teşekkür ediyorum' dedi.

Ziyaret kapsamında Gümüşhane Defterdarı Vedat Akıllı ve beraberindeki heyet GTSO Başkanımıza Göbeklitepe Rölyefi ve kendisinin kaleme almış olduğu 'Sözü Yola Koymak ' isimli kitabını hediye etti.